Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه جامع امام حسین (ع) در زمستان سال ۱۴۰۰ فارغ‌التحصیلان و دانشجویان سال آخر دکتری تخصصی (PhD) را در رشته‌های متعدد علوم پایه، علوم انسانی و فنی مهندسی جذب می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه جامع امام حسین (ع) در زمستان سال ۱۴۰۰ درصدد جذب هدفمند فارغ التحصیلان و دانشجویان سال آخر دکتری تخصصی (PhD) مستعد، توانمند، متعهد و انقلابی دانشگاه‌های معتبر ملی و بین المللی، جهت تکمیل کادر هیئت علمی و پژوهشگر در کرسی‌های تخصصی دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها و مراکز علم و فناوری خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متقاضیان در کلیه رشته‌های علوم پایه، علوم انسانی و علوم فنی و مهندسی می‌توانند تا چهارشنبه ۱۵ دیماه ۱۴۰۰ با مراجعه به سایت دانشگاه جامع امام حسین (ع) به آدرس www.ihu.ac.ir نسبت به ثبت نام در این فراخوان اقدام کنند.

دانشگاه جامع امام حسین (ع) به منظور تحول در دانشگاه و تحقق اهداف و ماموریت‌های این دانشگاه در اعتلای علمی و فناورانه کشور و انقلاب اسلامی، مبادرت به تغییر منطق آیین نامه ترفیع و ارتقای اعضای هیئت علمی خود از مقاله محوری بدون ماموریت، به منطق احصاء و حل مساله ماموریت گرا کرده است. این آیین نامه جدید به تصویب وزارت علوم تحقیقات و فناوری و شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور رسیده و هم اکنون در حال اجرا است و مبنای جذب هیئت علمی این دانشگاه نیز قرار گرفته است.

شرایط اختصاصی دانشگاه جامع امام حسین (ع):

تمامی متقاضیان باید دارای سوابق همکاری موثر در بسیج بوده و شرایط استخدام در سپاه پاسداران را داشته باشند.

فرایند جذب عبارت است از:

الف) بررسی رزومه‌های ارسالی و انتخاب متقاضیان برگزیده توسط دانشکده‌های مربوطه از طریق تماس تلفنی (حدوداً تا نیمه بهمن ماه ۱۴۰۰)

ب) انجام مصاحبه علمی و بررسی مستندات توسط دانشکده مربوطه (تا پایان اسفندماه ۱۴۰۰)

ج) انجام فرایند گزینش استخدامی سپاه برای متقاضیان برگزیده (حدوداً به مدت شش ماه)

د) صدور کد استخدامی و گذراندن دوره عمومی پاسداری

هـ) فعالیت به عنوان پژوهشگر در دانشگاه (پژوهشگران دانشگاه منبع جذب هیئت علمی بوده و در صورت احراز شرایط علمی و اجرایی پس از حداقل ۲ سال، در صورت تمایل به عضویت هیئت علمی آموزشی در خواهند آمد).

این دانشگاه در فراخوان عمومی جذب وزارت علوم تحقیقات و فناوری شرکت نمی‌کند و اعضای هیئت علمی و پژوهشگران خود را به صورت جذب هدفمند و متناسب با کرسی‌های تخصصی موردنیاز ارزیابی و گزینش می‌کند.

پرونده اعضای هیئت علمی این دانشگاه نیز پس از طی مراحل علمی مطابق آیین نامه جدید ترفیع و ارتقاء دانشگاه، به مرکز جذب وزارت علوم تحقیقات و فناوری ارسال می‌شود.

داوطلبانی که دارای حداقل یکی از شرایط ویژه باشند (شامل رتبه‌های ۱ تا ۵ کنکور سراسری دکتری، پذیرش استعداد درخشان دکتری در ۵ دانشگاه دولتی برتر کشور، کسب رتبه برتر در جشنواره‌های معتبر ملی و بین المللی و...) مستقیما به هیئت اجرایی جذب دانشگاه معرفی می‌شوند و درصورت تایید، بدون نیاز به گذراندن دوره پژوهشگری، به عضویت هیئت علمی در خواهند آمد.

رزومه‌های ارسال مبنای بررسی اولیه تایید و یا عدم اولویت متقاضیان است لذا لازم است کلیه سوابق علمی آموزشی و پژوهشی (رشته، دانشگاه، سال فارغ التحصیلی و معدل کلیه مقاطع تحصیلی، مقالات، کتاب ها، پروژه ها، اختراع ها، کسب رتبه ها، تدریس ها، توانمندی‌های نرم افزاری، میزان آشنایی با زبان‌های خارجی و...) و سوابق اجرایی و فرهنگی (فعالیت در بسیج، تشکل‌های دانشجویی، کانون‌های قرآنی، اردو‌های جهادی و...) سوابق شخصی (عکس، مشخصات شناسنامه ای، تلفن، ایمیل و...) در یک فایل رزومه (با فرمت docx و یا pdf) ثبت شده باشد.

مستندات مربوطه به رزومه در زمان مصاحبه علمی بررسی خواهد شد. متقاضیان می‌توانند حداکثر برای دو دانشکده، با دوبار ثبت نام تقاضای جذب خود را ارسال کنند.

رشته‌های علوم پایه: فیزیک، شیمی، ریاضی کاربردی، زیست شناسی، علوم و فناوری نانو، نانوبیوتکنولوژی (ریززیست فناوری)

رشته‌های فنی و مهندسی: مهندسی کامپیوتر، مهندسی هوافضا، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی صنایع، مهندسی مواد، مهندسی عمران، پدافند غیرعامل

رشته‌های علوم انسانی: مدیریت، علوم اقتصادی، علوم سیاسی، حقوق، تاریخ، مطالعات فرهنگی و رسانه، سنجش از راه دور GIS، مطالعات منطقه ای، آینده پژوهی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امام حسین دکتری تخصصی جذب هیئت علمی پژوهشگر برتر دانشگاه جامع امام حسین هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۱۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر