Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: انقلاب اسلامی باید به وسیله اقتدار بین المللی، مبانی والای اسلام را به گوش مردم جهان برساند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویی ۱۴۰۰ با حضور سردار حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) و حجت الاسلام والمسلمین پاکیزه، مسئول نمایندگی، ولی فقیه در این دانشگاه و تنی چند از معاونین و دانشجویان صبح روز شنبه (۱۷ مهرماه) در این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این مراسم حسنی آهنگر، با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، شعاع تمدن اسلامی را روز به روز در حال افزایش و شعاع تمدن غرب را رو به افول دانست و تحقق یافتن بیانیه گام دوم انقلاب را، «نسخه و نقشه راه» جهانی شدن انقلاب اسلامی بیان کرد.

وی تاکید کرد: در مرحله بیانیه گام دوم، اگر کشور قرار باشد به یک اسقلال و اقتدار سیاسی، اقتصادی، دفاعی، امنیتی و فرهنگی برسد، پایه و مایه اصلی این اقتدار، «علمی و پژوهشی» است و با داشتن اقتدار علمی، به اقتدار ملی و استقلال کامل و قدرت بین المللی دست پیدا خواهیم کرد.

وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا انقلاب اسلامی به دنبال اقتدار بین المللی است، اظهار داشت: مبانی و مواضع بحق اسلام، باعث شیفتگی و استقبال جهانیان از دیدگاه‌های بشر دوستانه و توأم با عدالت این دین میبن شده و تشنه شنیدن این مبانی ارزشمند هستند. هر چند جهان غرب پیشرفت‌هایی هم در زمینه علم و فناوری داشته است، ولی نتوانسته آرامش و معنویت و در نهایت، قرب الهی را به عالمیان هدیه کند و ما شاهد هستیم که تمدن غرب از ابعاد فوق، روبه افول است و انقلاب اسلامی باید به وسیله اقتدار بین المللی، مبانی والای اسلام را به گوش مردم جهان برساند تا انشاالله سعادت جامعه بشری، به بهتری شکل ممکن، رقم بخورد و «انسان و انسانیت» به معنای واقعی تحقق پیدا کند.

حسنی آهنگر خاطر نشان کرد: برای تحقق این امر، دو کار اساسی باید در چله‌ی دوم انقلاب اسلامی انجام شود، گفت: نهادینه شدن گفتمان بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در سطح کشور، منطقه و جهان که باید به صورت گفتمان غالب در آید و همچنین تقسیم کار ملی بین همه نهاد‌ها و سازمان‌ها صورت گرفته و هرکس با توجه به موقعیت و تناسب کاری خویش در این زمینه ایفای نقش نماید که بحمدالله دانشگاه جامع امام حسین (ع) علاوه بر اینکه در هر دو حوزه مذکور فعال است، در حوزه تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در تراز انقلاب اسلامی مأموریتی ویژه داشته و دارد. پس تربیت نیروی انسانی مورد نیاز بیانیه گام دوم انقلاب نیز، یکی دیگر از مأموریت‌های اصلی دانشگاه جامع امام حسین (ع) شمرده می‌شود.

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) همچنین یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های مهم این دانشگاه را تولید فکر، دانش و فناوری‌های نوظهور، اقتدار آفرین و مرجع ساز بر شمرد و تأکید کرد: انجام این دو کار مهم می‌تواند این دانشگاه را به مرتبه «مرجعیت علمی» ارتقاء دهد.

وی در ادامه گفت: دانشگاه امام حسین (ع) با سایر دانشگاه‌ها وجه تمایزی دارد و آن «پاسداری و حفاظت از انقلاب اسلامی» است. پس پاسداری از انقلاب، سومین کار و مأموریت مهم این دانشگاه است که برای اجرای این ماموریت بزرگ، دو نکته مهم ارائه آموزش‌ها و مهارت‌های مطلوب و مورد نیاز به دانشجویان دوره‌های ارشد تا دکترا و مهم دانستن موضوع خودسازی را باید مد نظر قرار داد.

وی با اهمیت دادن به بحث «خودسازی» خاطر نشان کرد که دانشجویان عزیز بایستی «تهذیب نفس» را سرلوحه کار خویش قرار دهند و سطح اعتقادی و شایستگی‌های خودشان را نسبت به قبل از ورود به دانشگاه جامع امام حسین (ع) ارتقاء دهند و در ادامه با اشاره به فرازی از فرمایشات مقام معظم رهبری، «شرط اصلی اثر گذاری جوانان در بیانیه گام دوم انقلاب را خودسازی» بازگو کردند.

حسنی در ادامه خطاب به دانشجویان گفت: شما باید جای خود را در موضوع مهم خودسازی پیدا کنید و نسبت خود با خدا، نسبت به خودتان، نسبت به خانواده، محیط و جامعه را بشناسید و وظایفتان در قبال آن‌ها را بدانید و بدان عمل کنید. اگر شما دانشجویان عزیز این «پنجگانه‌ی اثرگذار» را خوب آموزش ببینید و مطالعه و برنامه‌ریزی کنید قطعا به جایگاه مطلوب خواهید رسید.

سردار حسنی آهنگر در پایان صحبت‌های خود سفارش دیگری را نیز به دانشجویان داشت و آن برنامه و انضباط فردی و اجتماعی بود؛ و همچنین انضباط در فکر کردن و در عمل کردن که همان انضباط نظری و عملی است و مرور دروس و جزوات در همان روز را در یادگیری بلند مدت دانشجویان موثر دانست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سردار حسنی فرمانده دانشگاه جامع امام حسین دانشگاه جامع امام حسین بیانیه گام دوم انقلاب اقتدار بین المللی انقلاب اسلامی حسنی آهنگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج امام حسین (ع) اصفهان گفت: شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی محسوب شده و حساسیت فوق العاده‌ای در برابر حرکات نفوذی در اندیشه اصیل اسلامی داشت.

حجت الاسلام علی نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: اگر فهم سیاسی بالاتر و تحلیل بهتری وجود داشته باشد، انقلابی و ضد انقلابی بهتر از یکدیگر تمایز داده می‌شوند و هم چنان که در ابتدای انقلاب انواع گروه‌ها و جریان‌های چپ و راست وجود داشت و اگر افراد تحلیل خوبی داشتند، جزئی‌تر وارد مسائل شده و فرق انقلابی و ضد انقلابی را بهتر درک می‌کردند.

وی با تاکید بر گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و نقش بارز ایشان در تفکر اسلامی تصریح کرد: شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی محسوب شده و حساسیت فوق العاده‌ای در برابر حرکات نفوذی در اندیشه اصیل اسلامی داشت.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج امام حسین (ع) اصفهان خاطرنشان کرد: شهید مطهری به برخورد انفعالی اکتفا نمی‌کرد بلکه اول دیدگاه جهان بینی اسلامی را بیان و سپس تألیف می‌کرد.

نوری یکی از خصوصیات شهید مطهری را جدال احسن در مسائل مهم و افکار انحرافی مانند ماتریالیسم عنوان و تاکید کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های شهید مطهری در نقد اندیشه‌های مخالف، پرهیز از مطلق گرایی است و این بدین معنا است که نه عینک خوش بینی میزند تا به اعمال دیگران نظر کنند و نه عینک بدبینی به چشم داشتند که دیگران را مقصر بدانند.

وی اضافه کرد: استاد شهید مرتضی مطهری، معلم بزرگی برای دیروز، امروز و فردای کشور است و ایشان متفکری دین شناس بود که در برابر التقاط، نفاق و تهاجم فرهنگی غرب و شرق ایستاد و اسلام ناب و اسلام فقاهتی را ترویج داد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج امام حسین (ع) اصفهان تصریح کرد: ایشان همچنین از دیگر ویژگی‌های این متفکر اسلامی را انصاف علمی عنوان کرد و ادامه داد: شهید مطهری در پاسخگویی به شبهات و نقد اندیشه‌ها، روحیه استکباری و بزرگ اندیشی نداشت و بر همین اساس ایام گرامیداشت مقام این استاد شهید تحت عنوان هفته عقیدتی سیاسی در سپاه نام گرفته است.

کد خبر 750079

دیگر خبرها

  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است
  • انقلاب اسلامی ایران در حال انتشار در جهان است
  • جنبش دانشجویان در آمریکا نشانگر بیدار شدن مردم دنیاست
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • نامه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • حرکت آزادانه و شجاعانه دانشجویان غربی قابل تحسین است
  • استادان برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تجلیل شدند
  • شهید مطهری طلایه دار مبانی فکری انقلاب اسلامی بود